Header image  
   
  
 
 
 
 

 

 


 
 
CampingPod XL

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe? Dan is CampingPod XL misschien iets voor u.

Deze CampingPod is geschikt voor maximaal 4 personen. De CampinfPod is voorzien van eigen toilet en douche, een keukentjee met koelkast, 2 pits kookstel, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een slaapbank van 1.20 meter breed en 1.90 lang en er is een vast bed met een matras van 1.40 bij 2.00 meter. Er is een Tv aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders. De Campingpod heeft een eigen Wifi zender en een vaste Lan aansluiting. Deze fijne campingpod heeft een klein afdakje met openslaande deuren. De campingpod staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping, daarom is het erg rustig. In de tuin staat een hoge tafel met stoelen en er staan 2 ligstoelen. Er is zowel zon als schaduw in de tuin. De campingPod is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 4 personen. Er zijn 2 gratis leenfietsen aanwezig.

De campingPod is huisdier en rookvrij. Er mag in de campingpod niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan)

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €60,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht. van 1 maart tot 1 november. (minimaal 2 nachten en juli en augustus minimaal 6 nachten)

De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

Wat is inbegrepen voor dit bedrag? Het bedrag is inclusief gas en elektra, WiFi, handoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 2 fietsen (meer fietsen op aanvraag indien beschikbaar) en de eindschoonmaak. Er komt dus niets meer bij! Vertrek is uiterlijk 10.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur of in overleg

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel de campingPod winterhard is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend! Sloffen meenemen is aan te raden.

Beschikbaarheid is te bekijken via AirBnB, u kunt gewoon rechtstreeks reserveren, dat scheelt u de servicekosten die AirBnB in rekening brengt:

https://airbnb.com/h/campingpodopdeveluwe

 

 

campingpod XL campingPod bedden

pod_buiten pod_woonkamer

Pod_keuken pod_bed

pod_badkamer xl_deuren


 
Onze Pipowagens/Pods